bootstrap template

info@gibitus.si                  051/399-880

Smo športno društvo Gibitus

z nami gibate v pravo smer

Smo ekipa iz Celja, mlada po srcu in bogata v izkušnjah. Uživamo v delu z otroki in starši. S prisotnostjo v širši celjski regiji že vse od leta 2006 ustvarjamo in krojimo različne športne dejavnosti. Smo vodilni ponudnik rekreativne gimnastične vadbe za otroke in edini ponudnik tečajev rolanja ter tečajev plavanja v Thermani Laško. V letih našega delovanja smo spletli vezi tesnega sodelovanja s partnerji: Celjska koča, Thermana Laško, Športna zveza Celje, Citycenter Celje, Planet Tuš, Športna zveza Prebold, OŠ Ljubečna idr. Prisotni smo na OŠ Lava, v Velenju, na Celjski koči, v Thermani Laško, na OŠ Glazija in v Citycentru Celje, v vrtcih Vojnik in Anice Černejeve ter na II. OŠ Celje. 

V svojih vrstah združujemo posameznike, ki so popolnoma predani športnemu načinu življenja. Poleg formalne univerzitetne izobrazbe imajo vsi naši učitelji več strokovnih nazivov in so vseskozi vključeni v procese dodatnega izobraževanja ter usposabljanja. Učitelji, ki jih lahko srečate na naših vadbah, športa ne samo poučujejo, temveč ga predvsem živijo. Z obilico pozitivne energije, komunikativnostjo, srčnostjo in prijaznostjo nikoli ne ostanejo neopaženi.

Najboljša ekipa

Če vas zanima kdo vse je v naši ekipi si ogljete fotografije spodaj. Če se prepoznate in najdete v opisu zgoraj in bi se radi pridružil naši ekipi, pošljite svoj kratek opis in zakaj bi radi delali pri nas na naš mail, mi pa vam z veseljem odgovorimo.        

Športno društvo Gibitus
Brezova 24a
3201 Šmartno v Rožni dolini

Kontakt
Email: info@gibitus.si
Telefon: +386 51 399880

TRR
SI56 0510 0801 5448 212
Abanka

Povezave

Hvala za vaše vprašanje!